keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

TORREVIEJA, AJATUKSIA JA KAUNEUTTA

Moikkaa!! Lähipäivinä on tapahtunut kaikenlaista kivaa ja päivät on menny nopeesti. Pienten "teknisten ongelmien" vuoksi (toisin sanoen ikivanhan tietokoneeni, heh) en oikein pysty kirjoittamaan kaikista. Mutta täällä taas ollaan, heh. 





Käytiin eilen tuossa naapurikaupungissa syömässä ja katsomassa paikkoja. Pakko kyllä sanoa, että siellä on kaunista. Palmuja oli pitkin katuja ja meren rannalla oli vaikka mitä kojuja, pikku ravintoloita ja hirveästi ihmisiä. Ihmiset lenkkeilivät ja ottivat aurinkoa. Kaikista oikein huokui energiaa ja iloisuutta, heh. Kaikki ne lenkkeilevät ihmiset, jotka urheilivat, antoivat kyllä aihetta miettiä. Itse syön aamuisin vain suklaaleipää ja suklaacroisantteja, heh. Sen jälkeen altaalla juon limsaa ja syön sipsiä, heh. Ajattelin kyllä käydä tänään lenkillä siskoni kanssa ja ottaa paljon kuvia. Mutta lomalla saa herkutella, vai mitä, hehe.



Täällä on kyllä niin kaunista, että välillä ajattelen osaanko enään olla Suomessa. Rakastan merta, sitä miten se kuohuu ja kimaltelee auringossa, palmuja ja ihmisten vaatteita. Useilla ihmisillä on täällä tosi ihania vaatteita ja täällä voikin pitää suunnilleen pitkin vuotta kesävaatteita. Kesävaatteet kun on niin ihania, heh. 



Onhan sitä omaa sänkyä, kavereita ja läheisiä jo vähän ikävä. Hehe, vois nyt mennä sinne lenkille. Ihanaa, jos jaksoit lukea loppuun asti<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti