sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

PLUSSAT ESPANJALLE

Moiksuu! Mun on pakko jakaa arvostukset, jotka liittyy Espanjan ostoskeskuksiin. Siis ei herranen aika!! Jaksan vaan aina innostua uudestaan, kun käydään ostoksilla. Täällä Espanjassa ostoskeskukset on usein katottomia. Aurinko paistaa ja taivas näkyy ihanasti samalla, kun raha saa siivet, heh. Ja ostarit on myös muutenkin kauniita arkkitehtuuriltaan ja sisustukseltaan. Värit ovat taivaallisia ja ihmiset ovat iloisia ja aurinkoisia. Pelkästään senkin takia voisi mennä istuskelemaan kahvilaan ja nauttimaan kaikesta. 


Kaikkien pikku jäätelö-, karkki-, smoothie- ja leivoskojujen määrä on myös uskomaton. Tekisi mieli vain ostaa smoothie ja katsella ympärille. Maistoin yhtä jäätelöä, joka oli aivan taivaallista ja ehkä yksi parhaista mitä olen koskaan syönyt (ben&jerry voittaa aina, heh.) Se oli kuulemma mandariinijäätelöä ja kyllä olikin hyvää. AAAH!!
 HABANERAS

Mutta ajattelin vain avautua tästä, ei sen kummempaa, heh. Mutta pakko suositella - eli jos käytte Espanjassa, varsinkin Torreviejan lähellä, käykää ostoskeskuksissa vähän shoppailemassa. Ja jos siis olette Torreviejassa päin, suosittelen Zenia-nimistä ostaria, heh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti