torstai 31. maaliskuuta 2016

LATEST NEWS

Moikka vaan kaikille! Aattelin tulla tänne teille vaan höpöttelemään uusimmat kuulumiset. Niitä on kyllä iso kourallinen ja yritän kovasti jottei tästä tulisi liian pitkää, heh.
Koko pääsiäisloma meni juhliessa sukulaisia. Ensin oli pikkusiskoni yökylä synttärit joita seurasi sukulais synttärit. Sunnutaina olikin sitten setäni 20 vuotis synttärit. Maanataina suunnittelin, että menisin siskoni kanssa kaupungille shoppailemaan, mutta vasta perillä tajuttiin kaikkien kauppojen olevan kiinni. Päätettiin sitten käydä Coffee Houssissa herkuttelemassa. 

Ensi kesästä tulee ihan mahtava enkä malta odottaa, heh. Suunnitteilla on pitkä matka Espanjaan, mutta kerron siitä sitten vähän lähemmin (kunhan se varmistuu, heh). Sitten on matka Lappiin, jota odotan myös innolla. Sitten minulla on rippileiri ja kaikkea muutakin kivaa suunnitteilla. 
Rakastan sitä, kun on valoisaa vielä iltakahdeksalta! Aiemmin oli kiire kotiin, jos halusi kuvata tai tehdä mitään muutakaan vielä, kun oli valoista. Tuntuu jo, että kevät on lähellä! 

Kommentoi alas mitä itse olet suunnitellut kesäksi<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti