keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

INSPIRAATIO BUUSTIT

Moikka! Maanantaina alkoin tet - viikkoni Jyväskylän Liikunnan Yliopistolla. Mulla on siellä  paljon liikuntaa ja päivän jälkeen tuntuu, että ei jaksaisi mitään. Haluaisi vain nukkua tai katsoa netflixä. Yritän aina tällaisen tunteen tuliessa saada jostain inspiraatiota tehdä jotakin kehittävää. Ajattelin jakaa teille muutamia mun omia inspiraatio buusteja. Toivottavasti saatte näistä jotakin apua masentavaan päivään, heh.

1. Musiikki on varmaan useille oikea mega buusti, heh. Kun kuuntelen lempikappaleitani tuntuu kuin kaikki kirkastuisi. Laitan aina heti kun herään radiosta loopin ja kuuntelen sitä koko aamun lähtöön asti, hehheh.

2. Urheilu on toisaalta se mitä tehdään, kun saadaan inspiraatio, mutta voihan urheilukin innostaa. Jos vaikka pitäisi mennä koiran kanssa lenkille niin urheilu voi innostaa. Tylsänä päivänä salille lähtö voi olla se pelastus.

3. Kivat vaatteet saavat kyllä itsevarman olon ja silloin päivästä tulee usein kivempi. Urheilussakin värikkäät ja mukavat vaatteet innostavat enemmän kuin hiostavat. Eihän epämukavissa vaatteissa kukaan saisi olla, vai mitä?

4.   Kivoja blogeja on aina mukava lukea. Niistä saa paljon inspiraatiota ja ajankulua. Ja kaiken lisäksi saan paljon, paljon parannus ideoita omaan blogiini ja postauksiini. Laittakaahan alas omia blogejanne niin voin käydä kattomassa ja inspiroitua, heh.

5. Lempparini on todellakin inspiroivat kuvat. Weheartitissa mulla meneen aina montakin tuntia ja sain yks päivä tosi ihanan idean, heh. 
                                              Kiitos, kun luitte<3 Laittakaahan alas omia blogejanne, heh.

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus, tässä oma blogini :D

  chasingdaylightt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, kun luit!! Sullakin on kyllä ihana blogi. Sait uuden lukijan<3

   Poista
 2. Jes! Sitten voin tehdä noita tylsinä päivinä 😇 täs on lemppareita joita tykkään lukea! saijis ja natalia oona 💞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees kiva kun tykkäsit! Kiitti myös vinkeistä: )

   Poista