lauantai 12. marraskuuta 2016

SYKSYN SUOSIKKEJA

HEY GUYS!

Mitäs teille kuuluu? Mulle kuuluu hyvää, lukuun ottamatta kiirettä ja kylmää. Talvi saapui tänne Jyväskylään lumisena ja kylmänä. Ihanaahan se on: ) Pitää vain pukea lämpimästi päälle niin kaikki on hyvin, haha. Mutta nyt olisi vielä jonkin verran esiteltävänä menneen syksyn kosmetiikkasuosikkeja.


H&M hiusöljy

Täähän on ollut mulla jo pidemmän aikaa, ja jokaisen hetken oon rakastanu tätä. En pystyis kuvittelemaan hiustenpesua ilman tätä. Tuoksu on aivan ihana ja hiukset ovat oikeasti paljon pehmeämmät ja kevyemmän tuntuiset. Talvella karheiden ja sähköisten hiusten pelastus.


FREEMAN yömaski

Tää on tosi hyvä iholle laitettavaksi yöksi. Maski pestään aamulla pois ja on ainakin mun ihoa auttanut paljon. Pientä hemmottelua arjen keskellä. Suosittelen myös ihana tuoksun puolesta, haha.


KEUNE shampoo ja hoitoaine

Tää kyseinen shampoo-sarja on pelastanut mun hiukset. Tuoksu ja lopputulos ovat ihan mahtavat! PS. kunnon mainostuspuhe, haha.


MAYBELLINE fit me- meikkivoide

Tästä fit me-sarjasta oon kuullu paljon kehuja, mutta tää yllätti silti mut iloisesti, suosittelen. Tosi hyvin peittävää ainakin mun ihotyypille ja pysyy tosi hyvin mattapintaisena koko päivän ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti