sunnuntai 13. marraskuuta 2016

RAKAS ISÄ,


sä kysyt, että kuka on paras iskä ja vastaus on aina sama. Toisaalta oot mun ainoa iskä, mutta silti, haha. Meillä huonoja, surullisia, yhteisiä, hauskoja, iloisia ja ennen kaikkea onnellisia muistoja. Oot aina ollut tukena ja me muistutetaan toisiamme ihan älyttömästi! Samanlaiset nenä eli kuuluisat hirvosnenät, haha, polvet, tavat ja muut. Tiiät kyllä. Ja mulle on aina ollut ihan super tärkeetä, että sä oot mukana mun elämässä. Lotan lahjassa on enemmän asioita, jotka on sulle NIIN ominaisia, haha.

Ei pelätä voi elämässä, isä neuvoi niin,
ole juuri nyt ja tässä, luota unelmiin. Ei kukaan ole yksin, aina joku rakastaa.
 Poskeltaan kyyneleen kumpa isä pyyhkis pois " 

Pienenä kuuntelin aina Neljänsuoran Isä-laulua, ja herkkä kun oon, rupesin aina itkemään kuunnellessani sitä. Sä oot mulle niin tärkee, että mun on ihan super vaikea sanoin sitä kirjoittaa. Meillä on paljon inside-juttuja syvällisten keskusteluiden lisäksi, haha. Ei melkein koskaan riidellä lukuun ottamatta paria kertaa lähiakoina... HAHA!! Ja muuten, aioin kostaa vielä sen aamun, kun heräsin ja kotoin mun puhelimen uutta taustakuvaa, heh.

Nyt ei saatu isänpäiväpuuta, mutta sä kuitenkin tiiät, että me kaikki rakastetaan sua ihan SUPER PALJON. Omistettu mun rakkaimalle ISKÄLLE<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti