tiistai 12. heinäkuuta 2016

MATTIMYÖHÄINEN

Moikkaa! Älkää välittäkö postauksen nimestä, se on vähän hömppö. Tulin vähän kertomaan kuulumisia ja mun kesän tapahtumia. Oon ollu vähän epäaktiivinen täällä blogin puolella, mutta toivottavasti saisin inspiraation taas loistamaan, heh.

Tänä kesänä on tapahtunu paljon toivottuja asioita, mutta myös joitakin asioita on jääny tapahtumatta. Mun kesä alkoi aivan supermahtavalla matkalla Espanjaan. Kivassa, vuokratussa pikkuasunnossa tuli nautittua Espanjasta ja sen kelistä KUUKAUDEN ajan. Muistoja on nyt kerätty niin paljon, että niitä voisi vaikka muille jakaa. Melkein heti matkan jälkeen koitti juhannus, meidän perheen spesiaali. Mahtavan juhannuksen jälkeen sain nähdä rakkaita kavereita liian pitkästä aikaa. Vietettiin sitten kahden ihanan kanssa piknik rannalla ja naurettua tuli koko ajan. Muistakaa, että kaverit on kultaakin kalliimpia. Pari viikkoa tuli vietettyä joko sisällä sateelta suojassa tai pihalla rankkasateessa, heh. Tällä viikolla mulla ja mun siskolla alkoi kahden viikon kesätyö. Yhdet häät ovat vielä rippileiriä unohtamatta.


Yläpuolella mun kesä tiivivtettynä. Onhan sitä käyty myös jätskillä Jyväskylän satamassa ja uimarannalla, kaupungissa sekä mökillä. Joskus sitä tulee istuttua sisällä koneella tai kirjan äärellä, vaikka paistaisikin aurinko, heh. Mutta eikös kesässä oo kyse siitä, että saa tehdä IHAN mitä haluaa, hehe.

5 kommenttia: