lauantai 27. helmikuuta 2016

KUULUMISIATämä kuva on yhdeltä lauantailta, jolloin minä, siskoni ja äitini kävimme kaupoilla. Siinä tohinassa tuli sitten kamala nälkä ja päätimme pysähtyä kahvilaan. Parasta oli, että kahvilassa oli telkkari, josta sattui sopivasti pyörimään Robotit- elokuva.


Kävin kahden ihanan kaverini kanssa kaksi viikkoa sitten lauantaina Tuurissa. Ajattelin ensiksi tehdä my dayn tuolta päivältä, mutta into siihen jotenkin hiipui, heh. Lähdimme tosi aikaisin aamulla ja tulimme takaisin joskus kuuden maissa. Mulla oli kurkku aika kipeä koko päivän enkä oikein saaanut puhuttua kunnolla, mutta mukavaa oli. Ja tulihan niitä ostoksiakin osteltua, heh.


                                                Ystävänpäivä oli näkyvillä Tuurissakin!Tuurin jälkeisenä aamuna päätin tehdä oikein ihanan aamupalan ja käydä suihkussa. Suihkuun pääsi mukaan uusi suihkugeeli. Suosittelen!!Ja tässä minä, heh. Kokeilussa oli h&m paita, joka oli vielä viimeisessä alessa. Tässä ihanassa college paidassa lukee "daydreamer". Ja paita on ehdottomasti päässyt ihan ykkössuosikiksi.

Itselläni on alkanut hiihtoloma ja toivon mukaan kirjoittelen vähän enemmän postausia kun aikaisemmin viikolla. Mua on väsyttänyt ihan kamalasti ja postausideat ovat myös vähän lopussa. Toivottavsti piditte postauksesta! Pitäkää ihana loma, joilla sellainen on. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti