sunnuntai 31. tammikuuta 2016

ARKIPÄIVÄÄ


Moikkamoi! Koulut ovat jo alkaneet ja kohta onkin jo hiihtoloman aika. Arki alkaa painaa päälle ja tuntuu kuin ei jaksaisi tehdä mitään. Itselleni on tullut elintärkeäksi pitää joka päivä jonkinlainen rentoutumishetki. Kirja ja spotify, netflix tai blogin kirjoittelu ja postausten suunnittelu ovat toimineet  minulla. Joskus saatan lähteä aamulla seitsemän aikoihin ja tulla kotiin vasta puoli kahdeksan aikaan -silloin hyvin toimii kuuma suihku. Mutta jotakin on pakko olla. Muuten olisin varmaan hermoromahduksen partaalla, heh.
 


 Maistoin ensimmäisen kerran macaronseja, mutta mielestäni ne eivät olleet ihan sen kaiken hehkuttamisen arvoisia. Ihan hyviä kyllä!


Raskaan koulupäivän jälkeen menin vielä suoraan koulusta tanssiin. Ennen sitä kuitenkin kävin Burger kingissä tilaamassa oreojäätelön, heh.


 Käytiin siskon kanssa lenkillä eikä ollut edes kylmä! Aurinko paistoi ja oli tosi kiva ilma.
 Oli siis ihan pakko laittaa tästä mukista kuva. Tää muki muistuttaa ihan mua talvella. En oikeesti voi sietää kylmää ja jos saisin valita niin nukkuisin sisällä koko talven ja heräisin siinä välissä joulua viettämään, heh.


Löysin uuden lempi teen. Jos joskus löydätte tätä kaupasta niin suosittelen maistamaan!

Tää oli tämmöinen ajatustenpurkaus postaus, mitä tykkäsitte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti