lauantai 16. tammikuuta 2016

5 TAPAA PAREMPAAN AAMUUN


Moikka taas! Tänään ajattelin tehä postauksen, jossa kerron 5 hyvää tapaa, jolla aamuista tulee mieluisempia. Käytän itse näitä lähinnä lomilla ja viikonloppuisin. Joskus aamulla on tosi masentunut olo eikä haluaisi nousta sängysta, mutta on vain pakko. Silloin kannattaa muistaa nämä vinkit. Ja jotta tästä alkuhöpöttelystä ei tulisisi liian pitkä niin aloitetaanpas!


Kaikki iloinen ja vauhdikas musiikki saavat usein hyvän ja energisen mielen! Joten miksi aamua ei voisi aloittaa kuuntelemalla hyvää soittolistaa spotifysta tai youtubesta. Itse kuuntelen lähes joka aamu Wake Up Happy soittolistaa spotifysta. Aamut alkavat hyvin hyvän musiikin kanssa!  

 Kaikkein parasta on herätä kurnivaan vatsaan ja tehdä ihana ja herkullinen aamupala. Joskus se valmistuu parissa minuutissa ja joskus sen tekemiseen voi vierähtää puolikin tuntia. Ja hyvin valmistetuista aamupaloista saa aina hyviä kuvia vaikka instagramiin tai weheartittiin;)


Verhot auki on helppo hymyillä: ) Tai ainakin jos aurinko paistaa, heh. Avaa siis aamuisin herätettäsi verhot ja kurkkaa millainen päivä on tulossa!


Yksi tapa jolla tunnet itsesi puhtaaksi,kauniiksi/komeaksi ja ainakin toivottavasti iloiseksi on aamun kylpyhetki. Käy kylvyssä tai suihkussa ja pese itsesi päästä varpaisiin äläkä pidä turhaa kiirettä. Sen jälkeen voit vaikka laittaa kasvonaamion, lakata kynnet, rasvata itsesi hyvän tuoksuisella rasvalla tai vain lukea lempikirjaasi kuuma kaakao kädessä. Tärkeintä on rentoutuminen jonka ansiosta saat uutta potkua päivään.


Yleensä yövaatteet päällä ei vain saa aikaiseksi mitään. Siksi onkin hyvä pyytää vaikkapa sisarusta avuksi tai katsoa netistä asukokonaisuuksia joista pidät ja etsi kaapistasi sopiva asu päiväksi. Sitten voit kokeilla uusia meikki-ja hiuslookkeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti